Ontmoet de perfecte date in Leeuwarden

Anika uit Leeuwarden zoekt een flirter en verleider om mee af te spreken.

Flirten en verleiden vanaf dag 1

Hi, ik ben Anika een spontane meid van 26 jaar en kom uit Leeuwarden. ik zoek een leuke jongen/man voor spannende avonturen  en een heerlijke vakantie naar een warm oord om ons eigen temptation island van te maken. Met elkaar flirten en verleiden vanaf dag 1 en dan maar eens kijken waar het schip strand tussen ons beidde of dat het de positieve kant op gaat en we misschien wel meer met elkaar willen. Hoe kun je elkaar nu beter leren kennen dan op een vakantie waarbij je 24 uur per dag bij elkaar op de lip zit nietwaar? Lijkt dit je een leuke uitdaging, stuur me dan een foto met jouw ideeën en wensen over een avontuurlijke vakantie en misschien gaan wij dit jaar wel samen naar een warm oord.


Naam:Anika
Leeftijd:26 jaar
Haarkleur:bruin
Kleur Ogen:bruin
Lengte:170-175
Postuur:Slank
Cupmaat:cup C
Uiterlijkblank
Opleiding:MBO
Tattoo:Nee
Piercing:Nee
Roken:Nee
WoonplaatsLeeuwarden
ProvincieFriesland
ZoektMan
Over Mij
Iemand die mij laat zien hoe mooi het leven is. Hou van spannende avonturen, en trips met de auto maar dan wel naar een bestemming buiten ons kouwe kikkerlandje
Over Jou
met foto aub
Totaal
9,5

Daten met Anika

Wil je een date met Anika uit Leeuwarden? Maak dan een gratis account aan en scoor al voor vanavond een date. Er staan honderden meiden in Friesland in ons systeem zoals Anika die graag met je willen daten. Dating is nog nooit zo makkelijk geweest!