Ontmoet de perfecte date in Heerenveen

Lucas uit Heerenveen zoekt een seksafspraak met een echte dame

Dominant, hoge hak en korte rok!

Hallo echte dames, voor mij is een echte dame dus een vrouw die zich zeer vrouwelijk kleed en mooie hakjes draagt. Ik ben Lucas en ik kom uit Heerenveen. Ik heb een enorme voorkeur voor vrouwen die zichzelf ver boven mij stellen. Ook in bed als ik al naast je mag liggen vind ik het fijn om volledige controle uit handen te geven en te doen wat de dame van mij wenst. Ook mag de dame doen met mij wat ze maar wil. Ik heb weinig grenzen. Verder ga ik hier zo even niet op in, iedereen kan dit toch maar even lezen. Als we contact leggen dan zal ik je meer in detail vertellen wie ik ben en wat ik zoek, bovenstaande is in grote lijnen en wil niemand af schrikken.


Naam:Lucas
Leeftijd:28 jaar
Haarkleur:bruin
Kleur Ogen:bruin
Lengte:170-175
Postuur:Normaal
Cupmaat:L
UiterlijkZuid-Amerikaans
Opleiding:MBO
Tattoo:Nee
Piercing:Nee
Roken:Nee
WoonplaatsHeerenveen
ProvincieFriesland
ZoektVrouw
Over Mij
Okay hier is waar ik voor val. Vrouwen met een kort rok en hoge hakken. Een echt dame dus, hoe van een beetje niveau!
Over Jou
Eerst maar een kennis maken dan zal ik je uitleggen waar ik precies naar opzoek ben, ik wil je niet gelijk afschikken :)
Totaal
9,5

Daten met Lucas

Wil je een date met Lucas uit Heerenveen? Maak dan een gratis account aan en scoor al voor vanavond een date. Er staan honderden meiden in Friesland in ons systeem zoals Lucas die graag met je willen daten. Dating is nog nooit zo makkelijk geweest!